Roadburn 2017

14.12.2016:

Da har Roadburn enda flere navn - faktisk 24 - og med en kvalitet som må sies å være utangert i heavy music:16.11.2016:

Da har spillelisten nok en gang blitt oppdatert etter at Roadburn har sluppet 26 nye navn til årets festival. Enkelte band mangler dog på denne listen - man anbefales dermed også å sjekke ut festivalens hjemmesider.21.10.2016:

Da har spillelisten blitt oppdatert etter at Roadburn har sluppet en ny dose med strålende band til programmet neste år. Dessverre ser det ut til at bl.a. Zeal & Ardor har fjernet sin musikk fra Spotify, så det er ikke sikkert at spillelisten er helt fullstendig. Men, det meste ligger her:10.10.2016:

Da er vi klare med den første oppdateringen om neste års Roadburn - programannonseringen er endelig i gang!

Vi har laget en spilleliste i Spotify - Roadburn 2017 - som vil bli oppdatert det neste halve året. Først ut er comebacket til kultlegendene i Coven, amerikanske Baroness, etc.MEN - ikke alle bandene er tilgjengelig i Spotify. Bl.a. skal også følgende spille på neste års fest:

Warning: mollstemt doom metal.Pillorian: det nye prosjektet til John Haughm fra legandariske, og nå oppløste, Agalloch.

25.06.2016:

Det er offisielt - Rockens Riddere drar til Roadburn 2017! Foreningen har riktignok vært tilstede på festivalen hvert år siden 2012, men da kun representert med enkeltriddere fra avd. Odalen og Sentralstyret.

Neste år blir det annerledes: seks riddere fra Sentralstyret drar på avdelingens første riddertur siden opplevelsen på All Tomorrow's Parties i Minehead i 2010. Hotellrom på Tilburgs beste hotell - Mercure - er bestilt, og dermed er det første steget tatt mot vårens vakreste eventyr neste år!