tirsdag 27. mars 2012

Rockens Riddere United 2012!

I 2012 har Rockens Riddere nok en gang utvidet sitt virke. Ikke bare har vi etablert et interaktivt nettsted med ressurser på Facebook og Twitter - vi har fått etablert en avdeling i Drammen Rock City!

Dette er særdeles hyggelig, men det fordrer at vi jobber for å beholde den gode atmosfæren i ordenen. Hvis vi vokser for fort og utydelig, kan vi raskt bli ukjente for hverandre og man mister samholdet og lojaliteten i ordenens indre. Dette føler jeg kan bekjempes på tre måter:

* Et aktivt og interaktivt nettsted: De av våre riddere som registrerer seg som skribenter på vårt nettsted kan bidra med anmeldelser, anbefalinger, bilder, etc. i tillegg til alle referatene fra møtene våre. Ingenting er for lite - ingenting er for stort.

* Uniformering: Sentralstyrets ridder Bergan har begynt å se litt nærmere på muligheten for å anskaffe hoodies til ridderne. Samtidig har avd. Drammen begynt å tenke på å få laget t-skjorter. Dette arbeidet burde vi kunne samkjøre - har noen innspill til hvordan vi kan gjøre dette?

* Årlig konferanse: I 2011 ble det avholdt et spesialmøte i forbindelse med ordenens tiårsjubileum. Da deltok ridderne Nyberg og Vik fra avd. Odalen på et særdeles hyggelig to dager langt rockstevne. Det kunne vært interessant å få gjort dette på nytt i år for alle ridderne i ordenen. Noen tanker til hvordan vi kan få gjennomført dette?

Kjør debatt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar